Route66 idiomas
Selecciona tu idioma
Tu opinión sobre la academia cuenta

Cursos de Valencià a València

Parlem en valencià, naturalment!

 

Bo, no és tan natural per a molts de vosaltres, però amb una mica d’interés i molt de gust, pot ser una altra llengua que fer servir o, fins i tot, amb la qual omplir encara més una de les categories del vostre currículum.

En valencià la paella té més gust, l’all-i-pebre també, i alguns pobles de la regió són encara més bonics. I amb un diploma de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, un treball públic està més a prop, perquè cal estar en possessió d’un nivell C1 (el mitjà) per a optar-hi. I sobretot si vole exercir com a mestres o professors del sistema educatiu públic: cal haver superat aqueix examen.

No és tan difícil, ni tan horrible, com molts pensen. Si ho fóra, què faria un càntabre com jo contant-vos tot açò, tan orgullós de saber parlar valencià, de fer-lo contínuament, cada dia, i de fins i tot fer classe en aquesta llengua? Si jo he pogut, ningú no hauria de defensar-se dient que «No es para mí, es que yo soy de fuera y…».

A més a més, saber valencià m’ha ajudat a llegir les novel·les del Ferran Torrent, del Quim Monzó, de l’Empar Moliner o la Rodoreda en versió original, a entendre les cançons dels Sopa de Cabra o dels Antònia Font, de la Maria del Mar Bonet o del Serrat.

Traure el mitjà (o l’elemental, o el nivell oral, o el superior) és qüestió de bona cosa d’interés i, per què no, d’un curset de valencià. A Route 66 Idiomas en fem molts, d’intensius i de durant tot l’any. Els intensius que comencen a setembre poden ajudar-vos a fer amb molt d’èxit els exàmens del novembre per a l’obtenció dels títols. Us hi atreviu? Doncs poseu fil a l’agulla i endavant les atxes!

Consulteu-nos! El setembre ja arriba!

 

¡Comparte!